На изминалия конгрес Корнелия Нинова отстоя собствения си опозиционен курс

...
 На изминалия конгрес Корнелия Нинова отстоя собствения си опозиционен курс
Коментари Харесай

Кой се страхува от Корнелия Нинова?

 На миналия конгрес Корнелия Нинова отстоя личния си опозиционен курс пред личната си съпротива. Алтернативата на ГЕРБ потвърди, че вътре в себе си няма опция. Необходимо е характерно въображение, с цел да буди паника събитието, че Гергов, Дъбов, Миков, Мерджанов, Стоилов, Найденов и шепа техни прислужници са недоволни. Тъкмо противоположното - в случай че подкрепяха Нинова, биха я дискредитирали пред външните наблюдаващи. Не се наложи Българска социалистическа партия отново да изследва личната си еднаквост, тъй като там постоянно е доста комплицирано, в случай че питаш някой от вътрешната страна и прекомерно просто, в случай че гледаш извън. Българските социалисти имат една-единствена значима задача и всичко друго е второстепенно. Това бе и акцентът в речта на Нинова. 
Смазаните от режима Борисов/Цветанов български жители имат потребност от избор, от доста простоват избор. Искат да гласоподават за партия, която да разкара шайката на Антон Тодоров от властта. Ако преразказвам Георги Марков, " положителни са тези, които бият ГЕРБ на избори ".
Грешките на Българска социалистическа партия в предишното и положението на самоопределящите се като десни партии през днешния ден са единствено още причини в същата посока.
И въпреки всичко кой се опасява от Корнелия Нинова?
Бойко Борисов и Цветан Цветанов не се опасяват. Първият е анестезиран от новото си занимание да бъде екзотика на анемичната интернационалната сцена, а вторият от личните си сполучливи прелюдия в това, което имаме като изборна процедура. Да не приказваме, че и двамата са реалисти и схващат, че една загуба нищо няма да промени в кратковременен проект. ГЕРБ би трябвало да бъдат навън най-малко цялостен управнически мандат, с цел да се разклати сегашният модел, разказан брилянтно от доктор Михайлов - " с цел да бъдеш факт, би трябвало да си ГЕРБ ".
Пожарната конференция, която последва конгреса, е плод най-много на равнището на политически разсъдък измежду ръководещите, а не на боязън. Предстои дълъг път, през който не би трябвало и за момент да се позволява ГЕРБ да излиза от обяснителния режим. 
В Българска социалистическа партия също не се опасяват задоволително от госпожа Нинова. А би трябвало. Като локални организации, които са по-представени в Националния съвет, в сравнение с в съответния общински. Като други, които намерено работят с ГЕРБ. Като трети, които при всяко появяване в медиите записват отлив на поддръжка. Легендарната либералност в левицата провокира единствено усмивки с оглед герберските порядки. 
Времето за умерени политики от дълго време е изчерпано. Корнелия Нинова към този момент съобщи свалянето на ГЕРБ за национална идея. А мотото е ясно - всички против ГЕРБ в името на България. 
Националният въпрос в този момент е по какъв начин, с кои и по кое време Корнелия Нинова да поведе българските жители към нов вид ръководство.  
И бесепари са всички, които работят за тази смяна.

                         Гласове

Виж всички публикации от Стефан ГАЙДАРСКИ-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР